Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

ΑΡΚΑΔΙΑ ΧΑΙΡΕ


Εκατόν πενήντα και πλέον μέλη και φίλοι του συλλόγου Αρκάδων Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου και παρακολούθησαν την ταινία ΑΡΚΑΔΙΑ ΧΑΙΡΕ παρουσία του σκηνοθέτη της Φίλιππου Κουτσαφτή, ο οποίος παρουσιάζοντας την ταινία αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί κινηματογραφικά με την ιστορίααλλά και το σήμερα της Αρκαδίας και κατέθεσε εμπειρίες από τους τόπους που έγιναν τα γυρίσματα. 

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου μας Γιάννη Λογοθέτη, με αναφορά στις επόμενες δράσεις του συλλόγου, παρουσίαση του σκηνοθέτη και επίδοση αναμνηστικού ασημένιου κλάδου ελιάς, ως ελάχιστο αντιστάθμισμα για την προσφορά του Φίλιππου Κουτσαφτή στην τέχνη και στον τόπο μας. Μετά το τέλος της προβολής συνεχάρησαν τον σκηνοθέτη και κατέθεσαν τις εντυπώσεις τους για την ταινία ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Αλέξης Μουστόγιαννης. (Σημειώνουμε ότι και οι τρεις είναι Αρκάδες στην καταγωγή και μέλη του συλλόγου μας).

Τις εμπειρίες της από την ταινία και τον τρόπο γνωριμίας της με το σκηνοθέτη μοιράστηκε μαζί μας και η Χαρίκλεια Καρκουλή η οποία συμμετέχει στην ταινία με διηγήσεις και αναφορές από το χωριό της καταγωγής της το Μαυρίκι. 


Ανάμεσα στους προσκεκλημένους -σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου μας- η επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Σούλη Σταθοπούλου, τα πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Πέτρος Σαβούρδος και Αντώνης Τερζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και μέλος του Συλλόγου μας Σπύρος Παπαγεωργίου, η πρώην Αντιδήμαρχος Μίνα Μουχτούρη, ο Σχολικός Σύμβουλος των Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής Παναγιώτης Γαλάνης, η Προϊσταμένη του 13ου Νηπιαγωγείου Αγ. Παρασκευής Γεωργία Λαδά, η Πρόεδρος της Ένωσης Αρκάδων Χαλανδρίου Άννα Βυτινάρου η αντιπρόεδρος του συλλόγου Γονέων του 7ου Δ.Σ Αγ. Παρασκευής Ρένα Καρανικολάου και η ταμίας Φωτεινή Πελέκη. 

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα την κ. Ανδριάννα Παπακωνσταντίνου που σχεδίασε την αφίσα της πρόσκλησης και την κ, Πελέκη Φωτεινή που φρόντισε για τα κεράσματα της βραδιάς. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας για την κοπή της πίτας και των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου ώρα 11:00 στην αίθουσα δεξιώσεων ΤΡΑΒΙΑΤΑ και για την οποία θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά με επόμενη ανακοίνωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Γιάννης Λογοθέτης 
Η Γεν. Γραμματέας Κωστούλα Γιαννοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου