Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ο Σύλλογός μας τιμά την 25η Μαρτίου 1821




Ο Σύλλογος Αρκάδων Αγίας Παρασκευής "Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" συμμετέχοντας, όπως κάθε χρόνο, στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για την Εθνική Επέτειο τίμησε την 25ης Μαρτίου 1821 με κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, το οποίο έχει τοποθετηθεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας.

Την κατάθεση του στεφάνου στο άγαλμα του Στρατηγού έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας Τζία Πριόβολου μαζί με τον Αρκά Δήμαρχο μας Γιάννη Σταθόπουλο την ώρα που η σημαία του συλλόγου, που κρατούσε η  σημαιοφόρος μας Κέλυ Μουρεχίδη, κυμάτιζε περήφανα.  

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η επίτιμος Πρόεδρός μας Σούλη Σταθοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Παναγιώτης Γαβράς, οι Αρκάδες επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Βασίλης Γιαννακόπουλος και Αλέξης Μουστόγιαννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αρκάς Σχολικός Σύμβουλος των Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής Παναγιώτης Γαλάνης, εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της πόλης,  μέλη και φίλοι  του Συλλόγου μας και πολίτες της Αγίας Παρασκευής.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου