Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

192 χρόνια από την Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Σύλλογός μας τίμησε την 192η επέτειο της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς  στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, η Δρ. Γεωργία Ρογάρη παρουσίασε το χρονικό της απελευθέρωσης ενώ η Γιάννα Κοτοπούλη απήγγειλε στίχους  από τον Ύμνο εις την Ελευθερία που αναφέρονται στην απελευθέρωση της Τριπολιτσάς. Ακολούθησαν κεράσματα και  συναυλία παραδοσιακής μουσικής με  χορό και  τραγούδι...

Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Βασίλης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Σταθόπουλος και Αντρέας Γκιζιώτης. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ο Αντιπεριφερειάρχης  Βορείου Τομέα Αθηνών Κώστας Μανιάτη, ο πρώην Βουλευτής Αρκαδίας Δημήτρης Κωστόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  Αντώνης Σιδέρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Γιάννης Γουργούλης, Γεράσιμος Βλάχος,  Μιχάλης Γαβράς, Γιάννης Σιδέρης, Σωτήρης Ησαίας και Αλέξης Μουστόγιαννης, η Γραμματέας του Συλλόγους Κοντοπεύκου- Παραδείσου -Πευκακίων Βούλα Κουτσογιάννη, ο αντιπρόεδρος των επαγγελματιών της πόλης Χρήστος Μαντζανας  και ο Δημήτρης Μπεθάνης από το Σύλλογο του Τσακού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου