Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κοπή πίτας, Γενική Συνέλευση και συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, ο Σύλλογος Αρκάδων Αγίας Παρασκευής «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» έκοψε την πίτα του 2013 και πραγματοποίησε εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση, στο εστιατόριο «1920».

Στον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου η απερχόμενη Πρόεδρος Σούλη Σταθοπούλου αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου όπως τα μουσικά αφιερώματα στο Μίκη Θεοδωράκη και το Νίκο Γκάτσο, στην φιλοτέχνηση του αγάλματος του Κολοκοτρώνη στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, στις εκδρομές, στη διοργάνωση ομιλιών-  ημερίδων και στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος για τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών του.

 Ο Απολογισμός της Προέδρου έκλεισε εν μέσω χειροκροτημάτων και σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, αφού η Σούλη Σταθοπούλου ανακοίνωσε την απόφασή τους ύστερα από 12 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο τιμόνι του συλλόγου να μην είναι υποψήφια για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, δηλώνοντας όμως ότι παραμένει ενεργό μέλος του συλλόγου και ότι ψυχή τε και σώματι θα είναι δίπλα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κώστας Τσιαμπάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Βουτσινάς, οι Αρκάδες επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Σταθόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος Ζωή Φωτεινού.

Ακολούθησε  ψηφοφορία  και με βάση τα αποτελέσματά της το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 21/2/2013 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Γιάννης Λογοθέτης 
Αντιπρόεδρος:Τζία Πριόβολου 
Β΄Αντιπρόεδρος:Χριστίνα Δέδε 
Γενικός Γραμματέας: Κωστούλα Γιαννοπούλου 
Αναπληρωτής Γραμματέας: Νίκος Σόβολος 
Ταμίας: Νίκος Τσιντάνος 
Έφορος: Γιάννα Κοτοπούλη 
Αναπληρωματικά Μέλη: Χριστίνα Δεληγιάννη,Βασίλης Σπυρόπουλος και Γεωργία Ρογάρη 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ 
Πρόεδρος:Μαρία Δέδε
Μέλος: Δημήτρης Δαβιλάς
Μέλος:Ελένη Κρεκούζου 
Αναπληρ. Μέλος: Σιαβελή Αντωνία
Τηλέφωνα επικοινωνίας με το Σύλλογο: 2106017682 & 6945303572

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου